Med hjälp av programvara som Microsoft 365 kan ditt företag förbättra er säkerhet, samtidigt som ni också minskar era kostnader. Därtill underlättar det arbetet för era anställda. Här tittar vi närmare på vad som ingår i Microsoft 365 och hur ni kan få hjälp att implementera lösningen.

Det här ingår i Microsoft 365

Tjänsten Microsoft 365 är en slags paketprodukt som samlar Microsofts bästa applikationer. Den är speciellt anpassad för att hjälpa företag på olika sätt.

Microsoft 365 finns i olika paketmodeller. Alla av dem innehåller program som Word, Excel, PowerPoint, Teams och OneDrive för att bara nämna några. Utöver dessa ingår även support, lagringsutrymme och e-post lösningar.

Till exempel OneDrive är en molntjänst där användarna kan lagra filer och även dela dem med andra. Microsoft Teams är en plattform för kommunikation som är inriktat mot just företag. Den lanserades 2017 och har redan blivit väldigt populär världen över.

Ta hjälp av en Microsoft Partner

Det är inte alltid enkelt att ha full koll på tekniska lösningar, än mindre att implementera dem. Många företag föredrar därför att ta hjälp utifrån. Tjänstebolag som asurgent.se är experter på Microsofts produkter och är specialiserade på att hjälpa företag med både rådgivning, cybersäkerhet och molntjänster.

Eva Eiknes